lauantai 2. heinäkuuta 2011

alkukesän kuulumisia


Näyttelyt

Pari viikkoa sitten pyörähdettiin "kotinäyttelyssämme" Haukiputaalla, ja ei ollut meidän päivä;) Tuomari ei tuntunut tykkäävän Pikusta ei sitten vähääkään, esimerkiksi Pikulle aina vahvana olleita liikkeitä moitittiin ahtaiksi. Tuloksena EH.

Tänään sitten hyppäsin Tiinan kyytiin ja ajeltiin mutka Kokkolassa näyttelyssä. Piku on pudottanut karvansa täysin, jonka takia en uskaltanut asettaa reissulle minkäänlaisia tavotteita, vaan menipä taasen yli odotusten! Piku oli siis NUO ERI1 SA, PN3 ja lisäksi vara-sert ja vara-cacib! :)

Tuomari tykkäs Pikusta ihan älyttömästi, ja sanoi että kun olis paremmassa turkissa... Tälle kesälle käydään vielä Oulussa sunnuntaina ja Kokkolassa elokuussa. Sitte jäädään hetkeksi tauolle ja odotellaan syksyn näyttelyitä paremman turkin toivossa...

Arvostelut molemmista näyttelyistä lisään tässä lähipäivinä Pikun sivulle :)

Toko

Tokoa ollaan tosiaan reenattu nyt ahkerasti kerran viikossa ohjatuissa reeneissä ja muulloin itsenäisesti. Oon innostunut tokosta nyt ihan hulluna, ku Piku on niin motivoitunu koira lajissa ku lajissa.

Tähän liittyen tuli taas tehtyä jotain niin extemporeita, varmaan jonku auringonpistoksen aiheuttamana... Nimittäin elokuun ekana viikonloppuna kisataan sitte Pikun kans nuorten toko SM:issä :D

Piku ei tosiaankaan oo kisavalmis, ainakaan vielä. Ja esimerkiksi tokohyppyä sen kans ei olla otettu koskaan. Saapa nähä mitä tää kuukauden ahkera reenaus saa aikaan- vai saako mitään. Minkäänlaisia tavoitteita en kokeeseen aseta, koska tiedän itekki missä vaiheessa meidän reenaus on. Aattelin kuitenki siltä kantilta että tää on toisiks viiminen kerta ku pääsen osallistumaan nuorten SM:iin ja nyt ku ne on vielä oulussa nii miksen menis. Kuitenki ku nuo liikkeet JOLLAKI mallilla jo on :)

Kuitenki tämäki sillä varauksella että voip olla että Pikulla on juoksu just tuon kokeen aikaan ja silloinhan me sinne ei päästä osallistumaan...
Agility

Nita on nyt mun mielestä just sopivassa kunnossa agilityyn, hoikkunu takas normaaliksi ja karva on keventynyt. Agia ollaan reenailtu ihan normaalisti ja kaikki muut suunnilleen sujuu paitsi kontaktit on hitaat...

Maanantaina sitten korkataan taas kisat OKK:n iltakisoissa reippaan vuoden tauon jälkeen. Sen jälkeen taas tietää mitä alkaa reenaamaan ;)

Pikun kanssa kaikki muu sujuu suht hyvin, paitsi kepit on vielä aika hakusessa. Onneksi meillä on pihalla sellaiset, niin voidaan nyt alkaa eritoten niitä reenaamaan. Radan pätkiä kun Pikun kanssa mennään, saa huomata että sillä on ihan älyttömän kova vauhti!

Pikun kanssa otetaan kuitenki ihan iisisti, eikä kiirehditä kisaamaan. Oon suunnitellu että reenaisin nyt vielä kesän ja alkutalven ihan kunnolla ja sitte alkuvuodesta toivon mukaan kisaamaan virallisiin, jos ollaan kisavalmiita :)