maanantai 9. elokuuta 2010

kolme starttia; pari nollaa ja kymppi :)

Tämänpäiväisistä agiepiksistä siis kyse. Jahkailin vaikka kuinka kauan lähenkö puolikuntosen Nitan kans vai en, mutta koska vointi on ollut hyvä, eikä kuumekaan ole enää noussut, päätin lähteä.

Kolme starttia oli juostavana, ja ensimmäisenä vuorossa Nitan möllirata. Sujuva rata siihen nähden, että kerran ollaan reenattu tauon jälkeen. Mutta korjailtavaakin olisi. Kybä tuli siitä että ohjasin väärään putken päähän, koska jäin liikaa varmistelemaan edellistä putkea enkä kerennyt seuraavaan :DSeuraavaksi sama rata mutta tälläkertaa Jasun kanssa. Toisella kertaa tehtiinkin sitten puhdas nolla. Jasseli kulki tosi hienosti, pienet hehtaarikaarrokset mutta niistä väliä ku ollaan niin vähän treenattu! Tämä toisen koiran ohjaaminen on tosi hauskaa, ja ennenkaikkea opettavaa! Kun ei voikkaan mennä aina niinku oman koiran kans vaan pitää hieman soveltaa ;)
Ja viimeisenä muttei vähäisinpänä kisaavien rata Nitan kanssa. Voi että miten tyytyväinen oon tähän rataan

Mutta niitä radan hyviä kohtia. Toisella esteellä uskalsin ensimmäistä kertaa kisoissa tehdä jotain muuta kun sen varman valssin tai persjätön. Puolivalssi lie nimeltään, tai joku semmonen mutta hyvin se onnistu joka tapauksessa! Vois alkaa käyttään näitä enemmänki ;)

Sitten kepit ei ollu missään helpoimmassa kulmassa, ja Nita haki ne tosi hienosti! Vauhti hidasta, mutta meni loppuun asti vaikka itse ohjasin kauempaa :) Tämäkin yksi kohta jota jännitin...

Jos tämä toipuminen etenee samaa vauhtia, kun tähänkin asti. Ehkä pääsemme kisaamaan jo syyskuussa. Aika näyttää ;)

Ja suurensuuri kiitos taas Vuokolle ratojen videoinnista! Niitä vain on niin mukava katsoa jälkeenpäin, ja miettiä miten ois kannattanu ohjata ja missä onnistui. Virheistä oppii! :)

1 kommentti:

  1. Hienostihan Nitalla meni, vaikka on ollut taukoa agilityssa eikä ole vielä parhaimmassa kunnossakaan! Muuten tuo Nitan toinen video ei näy ainakaan mulla. Näkyy vain joku koodin pätkä. Katsoin sen kuitenkin Vuokon galleriasta ja hienolta näytti! Olet kyllä oikeassa, että videoista oppii. Ei sitä radalla oikein tajua, mitä virheitä tuli tehtyä :)

    VastaaPoista