sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Nita 4-vuotta ja terveystuloksia!

Paljon on taas tapahtunut viimeisimmän päivityksen jälkeen, joten varautukaa- pitkä kirjoitus tulossa!

Ensinnäkin perjantaina 3.2. ihka ensimmäinen koirani täytti huikeat 4-vuotta! Näin se vain aika menee ihan huomaamatta. Olen todennut sen täällä blogin(kin) puolella jo monta monituista kertaa, mutta se vaan on niin että parempia koiria en olisi voinut saada! Ilman Nitaa, en olisi välttämättä koskaan tutustunut koiramaailmaan, ja löytänyt siitä sitä rakkainta harrastusta jonka parissa tulen varmasti viettämään lopun elämääni. Sen tiedän jo näin vajaan kuudentoista vuoden iässä... Tää vaan on se mun juttu, juttu mistä oikeesti tykkään :)

Tähän väliin haluankin sanoa kiitokset Maaritille tästä maailman parhaasta koirasta! Muistan aina ensimmäisen koiranäyttelyni, Ylihärmässä, jo
ssa oli Nitan kanssa Maaritin mukana :)

Ja sitten terveystuloksia... Piku on käynyt luuston läpivalaisussa, parhain mahdollisin tuloksin: Lonkat A/A ja Kyynärät 0/0!! Ihan huippu juttu :)

Viime viikolla meillä kävi Rennoista haukuista Pirjo hieromassa Nitan, ja pieniä jumeja löytyi selän/takajalkojen alueilta. Helpotuksen huokaus, olin varautunut pahempaan. Nyt alkais taas koira olla kunnossa kisaamiseen, ja yli vuoden kisatauon jälkeen alkaa kyllä jo olla ikävä kisakenttiä.

Mahdollisesti aloitamme jälleen kisaamisen nyt helmikuun lopulla, tai sitten myöhemmin. Viikonloput on oikeasti kortilla, kun on agilitykisoja, on näyttelyitä, on isosjuttuja ja vaikka sun mitä. Mutta kaikelle on aikaa, sen on vain järjestely kysymys ;)

Hullua puhua näin talven keskellä jo kesästä, mutta alkukesä meneekin sitten taas hujauksessa ja toukokuussa kun olisi kunnolla kisoja, lähdemme luokkamme kanssa kahdeksi viikoksi Amerikkaan :) Huikea reissu tulossa, ja on sen eteen kyllä tehty töitä!!


7 kommenttia:

 1. Onnea Nippeli 4 wee !! Hyvä ettei mitään pahempia jumeja löytynyt =))

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet Onnittelut Nitalle! Nitalla on aina paikka mun sydämessä <3. Rapsuja karvakorville.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Nitalle synttäripäivästä ja Pikulle hienoista terveystuloksista! Kyllä koirien omistaminen on etupäässä ihanaa, vaikka huolta niistä välillä saakin kantaa.

  Sullahan on tiedossa huikea matka. Mukavia ja muistorikkaita hetkiä Amerikan maalla, mihin päin suuntaatte?

  VastaaPoista
 4. Nita kiittää onnitteluista!

  Ja Vuokko, lennetään ensin Lontooseen jossa ollaan pari päivää, sieltä sitten Orlandon kautta Miamiin :)

  Paljon on nähtävää ja koettavaa; on Disney worldia ja on Sea Worldia ja maailman suurin ostoskeskus ja sinneppäin... En usko että tulee missään välissä tekemisen puutetta :D

  VastaaPoista
 5. Wau, teillä on edessä todella hieno reissu. Pidän peukkuja, että mitkään luonnonvoimat eivät sotke teidän matkustussuunnitelmia!

  Niin ja jos eteesi sattuu siellä maailmalla ilmaisjakelupostikortteja, niin ottaisin niitä mielelläni vastaan. Jatkolähettelen niitä sitten ympäri maailmaa - MUTTA älä ota tästä pyynnöstä paineita, en pahoita mieltäni, vaikka et tätä asiaa reissunpäällä muistaisikaan : )

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneitä synttärirapsutuksia Nitalle ja onnittelut Pikun hienoista terveystuloksista:)

  Toivottelen myös kivaa ja aurinkoista reissua!

  VastaaPoista
 7. Vuokko: Ilman muuta jos eteeni sattuu ja muistan niin tuon sinulle postikortteja =)

  Tuulikki: Kiitos! :)

  VastaaPoista