torstai 9. kesäkuuta 2011

huh hellettä!

Peruskoulu on nyt minunkin osalta saatu päätökseen ja nyt sitten vain odotellaan ensiviikkoa ja tuloksia jatko-opintopaikasta. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin ensi syksynä aloitan opiskeluni Kontinkankaan ammattiopistossa lähihoitaja-linjalla :)

Kuluneella viikolla ollaankin saatu nauttia joka päivä lämpimistä ilmoista. Koirien kanssa ollaan oltu paljon pihalla ja on se vain kumma että vaikka kuinka on paksu ja musta turkki niin mahdollisimman aurinkoiseen paikkaan pitää hakeutua.

Molemmat koirat ovat alkaneet keventää kesäksi turkkia. Nitalla oli turkkia talvellakin niin paljon että siinä on vara mistä puottaa. Pikullakin on vielä turkkia jäljellä, mutta melko pohjavillaton se alkaa olla. Alku syksystä molemmat ovat sitten toivon mukaan huippu turkissa!

Helteestä huolimatta tiistaina tokoiltiin Pikun kanssa. Otettiin liikkeestä maahanmenoa ja seisomista, sekä paria "tokoliikeviestiä". Siihen nähden kuinka vähän ollaan päästy amerikan reissun yms. takia reeneissä käymään saa olla kyllä tyytyväinen. Töitä saa tokorintamallakin tehdä ja paljon, mutta kyllä se sitten palkitaankin!

Eilen sitten käytiin agireeneissä molempien kanssa. Kuumuuden takia ei kovin paljoa kerrallaan reenattu, mutta Nitan kanssa saatiin oikein onnistunut rata suoritettua ja Pikun kanssa reenailtiin valsseja ja irtoamista.

Pikulla seuraavat koitokset ovat parin viikon päästä Haukiputaalla ja heinäkuussa Kokkolassa olevat näyttelyt. Nitan kanssa startataan piiitkän kisatauon jälkeen heinäkuun alussa OKK:n kisoissa. Siitä seuraavat kisat ovatkin sitten varmaan jo nuorten SM:ät :)


3 kommenttia:

 1. Onnea peruskoulun päättäneelle! Toivotaan, että opiskelupaikka irtoaa! Uskon kyllä niin :) Ei ole varmasti helppoa olla musta näillä helteillä. Meillä taas koirat ovat kasvattaneet kesäksi turkin. Astallakin on välillä tosi tukalat oltavat. Sun koirat on tajunneet tuon kesätukan idean :) Hyvä se on kesäksi keventää!

  Kiva kuva susta ja koirista! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva sinusta ja shelttitytöistä.

  Onnittelut yhdeksän vuoden pakollisesta uurastuksesta. Nyt sitten alkaakin se vapaaehtoinen kouluttautuminen ja lähihoitajille löytyy ainakin tällä hetkellä töitä. Pidän peukkuja, että tulet valituksi!

  Kuluneen viikon lämpötila on kyllä vienyt "mehut" niin minusta kuin koiristakin. Ihanan viileältä tuntui tämän lauantai aamun tuuli : )

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! Tämä viikko vielä meitä pietään jännityksessä ja sitte saadaan tulokset, toivottavasti positiiviset sellaiset:)

  Ja on ollu kyllä vähän turhan kuuma koirille tämä viikko, kun ei oo tuullu ei yhtään. Onneksi nyt vähän jo viileni ilmat...

  VastaaPoista