sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

rästejä

Niin alkaa olemaan hiihtoloma finaalissa ja tämä päivä onkin mennyt lähes kokonaan rästihommia tehdessä.. Samaan syssyyn sitten vähän taas blogiakin ajantasalle!

Viimeisinkin pentu eli Avril alias Aada lähti viikko sitten Taivalkoskelaiseksi. Kaikilla pentusilla on lähtenyt menemään uusissa kodeissaan hyvin ja ovat oikein reippaita sheltinalkuja! Voi että kuinka ihanaa oli löytää kaikille pentusille juuri ne sopivat ja rakastavat kodit. Kiitos siitä Veera, Nina, Enni & Jarmo sekä tietysti mummi ja pappa 

Hiihtoloman alkua vieteltiin porukalla mökillä, jossa vastassa oli myös Adele alias Tiitu. Aurinkoiset ilmat hellivät ja koiratkin olivat lähes kokoajan ulkona. Lauantaina lähti sitten Aada ja sunnuntaina ajeltiin iskän kanssa kotiin, muiden jäädessä vielä mökkeilemään. Loppulomaksi lähdin sitten kaverini kanssa Ukkohallaan vaunuilemaan ja lumilautailemaan.

Monen kuukauden tauon jälkeen ovat taas matot löytäneet tiensä lattioille ja "aitalabyrintti" muuttunut taloksi. Koiratreenailut jatkuvat viikottaiseen tapaan maanantaina  molempien agit + mulla reenien veto ja torstaina Pikulla toko. Agi/näyttely/tokokalenteria ajattelin alkaa tässä katselemaan seuraavaksi ja suunnitelmia sitten sitä mukaan päivittelen myös tuonne kalenterin puolelle. Nyt kuun lopussa oli alunperin tarkotus startata Pikun kanssa ekat viralliset agilitykisat mutta eiköhän sattunut just mulle isoshommia ja päivärippikoulut just tälle viikonlopulle.. No mutta hiotaan vielä;) koskaan ei voi olla liian valmis ekoihin virallisiin koitoksiin!


















1 kommentti: