lauantai 3. tammikuuta 2015

6,5 weeks

Huhhei, niin se aika vain rientää ja pennulle tulee ensiviikolla täyteen jo kokonaiset 7-viikkoa! Blogin puolella on ollut taas todella hiljaista, ja syynä siihen on se että muutimme kepon ja koirien kanssa kerrostaloon joulukuun alussa ja nettiyhteyksien kanssa on saanut kikkailla, eikä paljoa puhelimella ole huvittanut yrittää päivityksiä värkätä.. Ja kun on tuo facebook, jonne päivittely on niin paljon helpompaa ;-)

Joka tapauksessa pentu on kasvanut tasaista tahtia ja on ihan älyttömän aktiivinen ja reipas pentu, joka on sulattanut meidän sydämet ihan täysin. Ruoka maistuu ja arki koiralaumassa sujuu hyvin, ja ei voi ainakaan väittää etteikö pentu olisi saanut huomiota ja tutustua vieraisiin ihmisiin. Myös ristiäiset on pidetty, ja kutsumanimekseen pentu on saanut nimen Mila. Pentutarkkiin menemme ensiviikon keskiviikkona 7.1., eli samana päivänä kun 7 viikkoa tulee täyteen ja samalla pieni saa myös sirun niskaan.

Tässä pennussa on vain sitä jotakin, mitä siinä on ollut siitä asti kun näin ultrasta että Pikun mahassa yksi pentu on, ja kun se vihdoin pentulaatikkoon hengissä, täysin omin voimin tupsahti <3 Pikua on yritetty jo useamman kerran astuttaa, mutta valeraskauden ja ihmeellisten juoksujen yms. takia olen meinannut haudata Pikun pentuhaaveet jo monen monta kertaa, mutta onneksi päätin vielä kerran yrittää. Ja se kannatti. Piku on koira joka ihastuttaa minua niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin, ja sen jälkeläisistä olen haaveillut pitkään - ja nyt kun minulla sellainen käsissäni on, vain yksi ainoa kappale, niin eikait sitä vain voi myydä pois? 

Tätä yhtä pentua kohtaan on vain kehittynyt aivan erilainen tunneside kuin esimerkiksi kolme vuotta sitten kasvattamiini pentuihin, joita oli neljä kappaletta ja jotka pitivät seuraa toisilleen. Pieni Mila- vauvva on päässyt mukanamme käymään jo ties kuinka monessa paikassa ja tutustumaan erilaisiin paikkoihin ja ihmisiin, mikä yhden pennun kanssa on ollut helppoa. Siitä on tullut jo perheenjäsen.

Nyt vain siis sormet ja varpaat pystyyn, että Mila saa pentutarkista puhtaat paperit ja saa jäädä ilahduttamaan elämäämme jatkossakin <3 
6,5 weeks- 1553 g

2 kommenttia:

  1. Kyllä on pikkukoiralla hellyttävä katse, ei ihme, että se jää kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, se on kyllä sulattanut meidän kaikkien sydämet <3

      Poista