perjantai 19. elokuuta 2011

kollaasikikkailua;)
Innostuin leikkimään picasan kollaasiohjelmalla ja samaan syssyyn sain vihdoin tehtyä uuden yläpalkin blogiin. Ylläolevat kuvat ovat nuorten toko SM:istä, ja kuvista jälleen kiitos Eskelisen Sarille!

Viime sunnuntaina käytiin Keminmaassa Nitan kanssa juoksemassa kaksi rataa, hypäriltä yliaika vitonen ja agiradalta yliaika nollaVOITTO! Radat olivat haastavia, Nita oli hidas ja minun ohjaus ihan älyttömän huonoa.. siihen nähden tuloksiin ei voi olla kuin tyytyväisiä, mutta kyllä tähän tilanteeseen on nyt tultava muutos. Luulen, että Nita aloittelee juoksua ja agimotivaatio on siksi hukassa, ja kun koira on noin hidas niin karkaa se motivaatio ohjaajaltakin..

Nyt käydään vielä sunnuntaina mutka Torniossa, kolmen startin verran ja sitten jäädään juoksutauolle.. toivottavasti positiivisin seurauksin;)

Pikselin kanssa agimotivaatio on taas huipussaan, ja käytiinpä me korkkaamassa jo epävirallinen kisaurakin. Tuloksena esteen ohituksesta 5, porukan nopeimmalla ajalla! tästä on hyvä jatkaa, on muuten tytöllä vauhtia;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti