tiistai 6. joulukuuta 2011

56 vrk.

Mammakoiran kuulumisia 

Tänään tuli 56. vuorokautta täyteen astutuksesta ja täytyy sanoa että ei ole ollut pienintä epäilystäkään ollaanko sitä kantavana vaiko ei. Nita on tässä jo parisen viikkoa muistuttanut enemmänkin valasta kun koiraa, massu on kasvanut ihan valtavan suureksi - näin silmämääräisesti kun muistelee niin ei se kyllä silloin kolmea pentua odottaessaan näin iso ollut.. saas nähdä minkälainen katras sieltä on tulossa=) Röntgenissä Nitaa emme käytä, mutta sydänääniä ollaan kuunneltu tässä kotosalla ja ihan selvästi niitä on sieltä tunnistettavissa.


Viime viikon alkuun asti Nita kävi Pikun kanssa yhtäaikaa lenkillä, mutta nykyään käytetään niitä erikseen. Nita jaksaa kyllä käydä lenkillä hyvin, mutta kahdestaan sen kans tehdään lyhyempiä ja rauhallisempia lenkkejä.

Lämpöjen mittaus on aloteitettu, ja tasan viikko laskettuun aikaan. Luulenpa kuitenkin että täällä poksahdetaan ennen sitä.

Yritän päivitellä nyt kuvia ja muuta päivittäin, tai vähintään joka toinen päivä.. täällä eletään nyt todella jänniä aikoja!

Citykoira alias Piku

Ja taas ollaan kokemusta rikkaampia - elämäni ensimmäinen messariviikonloppu takana! Perjantaina lähdettiin Ainin, Tiinan sekä kahden koiran voimin ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua, ja yhden pysähdyksen taktiikalla olimme perillä Kaisaniemen Cumuluksessa noin yhdeksän aikoihin illalla. Täytyypä sanoa etten ole ikinä noin Helsingin keskustassa yöpynyt, saatika kulkenut koiran kanssa... kaiken sen liikenteen keskellä.Reissu oli jo pelkkänä kokemuksenakin ihan älyttömän onnistunut, ja eipä Pikunkaan tuloksia hävetä tarvinnut.. molempina päivinä AVO ERI2 SA =) Arvostelut alla.


Lauantai, Tuomari Elena Ruskovaara, Suomi


"Erinomaisessa näyttelykunnossa esitetelty hyvärunkoinen ja varma raajainen narttu, hyvin rakentunut takaosa, niukemmin kulmautunut edestä, tarpeeksi tummat silmät, hyvän kokoiset korvat, sopiva voima kuonossa, varma häntä, reipas ja vauhdikas liikkuja, keskipitkä askel, hieno esiintyjä."

Sunnuntai


(tulossa piakkoin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti