keskiviikko 4. tammikuuta 2012

3 viikkoa!

Niin se on tullut jo täydet kolme viikkoa penneleille mittariin, ja sanottaisko vaikka että "sen kunniaksi" laitoin pentujen nimet kuviin esille. Olen niitä pyöritellyt ja vatvonut ties kuinka kauan ja vieläkin ne saattavat muuttua, mutta eiköhän ne suurinpiirtein nämä tule olemaan. Aluksihan ne ovat virallisestikin "vain" nämä, mutta myöhemmin kennelnimen saatuani se tulee siirtymään näidenkin nimien eteen.
Kuten eilen jo kerroinkin niin nukkuminen on jäänyt asteittain vähemmälle ja leikkiä ja kävelyharjoituksia on alkanut tulla tilalle. Nita- paran ilme on aina välillä näkemisen arvoinen, kun kaikki neljä pentua repivät ja roikkuvat eripuolilla koiraa karvoissa kiinni ja hetken peuhaamisen jälkeen nukahtavat ihan yhtäkkiä!
Tänään annettiin pentusille myös ensimmäiset matolääkkeet ja maistiaiset jauhelihaa ja voi että kun pienet olivat täpinöissään.. kyllä maistui! :)
Pentutarkkiin menemme 30.1. ja sirutus on näillä näkymin joko 23. tai 24.1. Voisin laittaa näitä päiviä myös tämän blogin kalenteriin ylös.Kolmiviikkoispainot; Adele 820 g, Ashley 700 g, Amy 615 g ja Avril 720 g


... ja lisää kuvia täällä!

3 kommenttia:

  1. Johan on ihania pentuja. Kumpi noista Adele vai Ashley on se valkoinen? Voisinko joskus käydä Maaritin kanssa katsomassa noita ihanuuksia?

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tätäkin kautta ihanista pennuista<3

    VastaaPoista
  3. Onhan ne ihania! Ashley on se valkoinen, tulehan vain Anne joku päivä Maaritin kans käymään =)

    VastaaPoista