maanantai 30. tammikuuta 2012

Parasta A- luokkaa!

Ashley, Avril, Adele ja Amy

Aamusta ajelimme penneleiden kanssa Akuuttiin eläinlääkäri Kaisa Wickströmin syyniin ja iloksemme Kaisa totesi kaikki pennut täysin terveiksi! Yksi jännityksen aihe taas vähempänä, ja täällä ruudun takana hymyilee niin onnellinen kasvattaja=))

Pennut viettävät öitä lukuunottamatta suurimman osan ajastaan vapaana talossa touhuten, ja olohuoneen pöydän alla on hyvä paikka pysähtyä päiväunille. Pissit alkavat osua jo aika hyvin paperille mutta kyllä märkiä sukkapareja saa kuskata pyykkiin päivittäin. Nita on vieläkin suostunut imettämään ihan lyhyitä aikoja päivittäin, ja kiinteä ruoka maistuu hyvin.


Kaikki ovat menneet kyllä alusta asti niin hyvin että välillä tuntuu että voiko tämä olla tottakaan. Pennut kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia, ja kaikki on niin terhakoita!Mutta niin se vain aika rientää.. ihan vasta ne pennut syntyivät ja ylihuomenna jo ensimmäinen pentu pakkaa matkalaukkunsa ja lähtee tuonne suureen maailmaan. Onneksi Ashleylle on kuitenkin tiedossa niiin hyvä koti Oulusta, että hyvillä mielin siitä voin luopua=) Adele tyttönen jää kotiin kasvamaan, ja trikkitytöille etsitään vielä sitä oikeaa kotia.

1 kommentti:

  1. Söpö joukko : ) Onnea terveistä pennuista. Toivottavasti Ashleytä nähdään jossakin vaiheessa shelttilenkillä : )

    VastaaPoista