KasvattajaOlen Henna Tapojärvi, 22- vuotias koiraharrastaja Oulusta. Ensimmäisen shelttini Dash'ing Dark Duchess "Nitan" sain sijoitukseen keväällä 2007, ja koska nälkä kasvaa syödessä, alkuvuodesta 2010 elämäämme tuli ilahduttamaan myös Susadan Wannabee "Piku". Koirieni kanssa harrastan aktiivisesti agilityä, rallytokoa, tokoa ja näyttelyitä, mutta myös mm. koiratanssiin ollaan tutustuttu. Olen myös toiminut Oulun Koirakerholla agilitykouluttajana kesästä 2010 eteenpäin useamman vuoden, ja olen suorittanut koirahierontakurssin.

Valmistuin keväällä 2014 lähihoitajaksi, ja tällähetkellä työskentelen vanhuspuolella. Koiran kasvattamista olen vasta aloittelemassa, ja jatkossakin tulen kasvattamaan shelttejä hyvin pienimuotoisesti. Ensimmäinen pentueeni syntyi joulukuussa 2011, ja siitä jäi kotiin kasvamaan merletyttönen Adele.

Olen Suomen Kennelliiton ja Shetlanninlammaskoirat Ry:n jäsen, ja kasvattajan peruskurssin olen suorittanut lokakuussa 2011. Kennelnimi Wannadream's minulle myönnettiin keväällä 2015. Olen myös Pohjois-Suomen Sheltit Ry:n hallituksen jäsen.


                         Henna Tapojärvi                 
Oulu, Finland
   p. 044- 5780111   
  e-mail: henkkura@gmail.com