sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pentuja, treeniä ja trimmauskurssia

Huh, miten aika rientää! Pennuilla tänään ikää 18 vuorokautta eli kovasti jo kolmen viikon ikä häämöttää. Silmät ovat kaikilla auenneet ja kovasti yritetään ottaa jo horjuvia askelia laatikossa. Pikkuhiljaa saakin alkaa jo suunnittelemaan pennuille laajennusta kun viime yönä oli jo kaksi sieltä pentulaatikosta lattialle karanneet =D

Alle laitan pentujen kaksviikkoiskuvia keskiviikolta, joissa eivät olleet vielä kaikilla kunnolla silmät auenneet ja suurimmaksi osin nukuttiin. Nyt näitä kuvia katsellessa huomaa jo suuren harppauksen pentujen kehityksessä verrattuna tähän päivään.


merlenarttu

merlenarttu

trinarttu

trinarttu
tytöt <3
tytöt <3
triuros 1
triuros2
triuros2
pojat <3
pojat <3
Kesäkauden ohjatut treenit ovat OKK:lla pyörähtäneet parisen viikkoa sitten käyntiin. Milan kanssa käymme tiistaisin rally-tokossa ja torstaisin agilitytreeneissä. Myös 9 vuotias Nitakin pääsi pitkästä aikaa ohjattuihin agilitytreeneihin, kun siskoni aloitti hänen kanssaan OKK:n nuorisoryhmässä. Ensimmäisellä kertaa Nita oli vähän ihmeissään, mutta seuraava kerta meni jo paremmin. Piku parka joutuu nyt tyytymään vielä jonkun aikaa kohtaloonsa ja hoitamaan pentuja, vaikka varmasti mieli tekisi jo treenaamaan ja kisoihin.

<39 vee ja 1,5 vee <3

Taidettiin me odotteluaikana vähän tokoakin treenata :P


Näin tämä sadetakki vielä meni
... mutta huppu oli jo liikaa :D
Eilen kävin Pohjois-Suomen Shelttien trimmauskurssilla jossa vetäjinä Tiina Ojala ja Ella Saarenpää. Vaikka kuinka ennenkin olen yrittänyt näitä koiruuksia trimmata, aina se on ollut yhtä epävarmaa kun sitä itsekseen tekee ja niin harvakseltaan. Koskaanhan tässä ei voi olla valmis ja jatkuvasti oppii uutta, mutta luulen että nyt sain sitä oppia ja rohkeutta trimmaamiseen mitä kurssilta lähdin hakemaan ja kotiin päästyäni oikein sormet syyhysivät kun olisi tehnyt mieli alkaa saksimaan lisää. Nyt vaan paljon ahkeraa harjoittelua ja samalla opitun kertausta =) tätäkin kautta kovasti kiitoksia kurssin vetäjille!

Mallioppilas Mila ennen trimmiä =D
Ja jälkeen   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti