keskiviikko 4. toukokuuta 2016

60. vrk

HOX! Vieläkin oli tuolle esittely-sivulle jäänyt vanha sähköpostini (henkkura(ät)hotmail.com) joka on vanhentunut ja yritän saada sitä parhaillaan auki. Jos siis olet lähettänyt siihen sähköpostia ja ihmetellyt miksi vastausta ei ole kuulunut, syy on tässä. Uusimpaan sähköpostiosoitteeseeni, henkkura(ät)gmail.com lähetetyt mailit tulevat perille. Ja nyt ei pitäisi enää sivuillakaan olla väärää osoitetta missään.

Ja sitten itse asiaan. Pikulla tänään vuorokausia ensimmäisestä astutuksesta 60 ja aamulla lämmöt kävivät 36,9. Myöskään aamuruoka ei maistunut, edes juustosiivu kädestä annettuna ei kelvannut ja läähättelyä oli aikaisemmin aamulla jonkun verran. Nyt makailee taas ihan rauhallisena ja mielellään on omissa oloissaan. Saapa nähdä, joko tässä vuorokauden sisällä alkaisi jotakin tapahtua vai vieläkö odotellaan. ;-) 



Maanantaina kävin talkoilemassa agilityepiksissä ja siellä näin pitkästä aikaa ensimmäisen pentueen kasvattiani Lilliä ja omistaja Veeraa. Heille hienosti puhdas 0-rata 2.sijalla. Tällä parivaljakolla on ollut kyllä melkoinen tahti agilityn suhteen alusta saakka; kisauran avaus heti kisaikään tultaessa, hetkessä nousu kolmosluokkaan, SM-kisoissa 2014 OKK:n joukkueessa joukkuekultaa,  yksilöpiirinmestaruuskulta 2014, FI AVA (varjovalio) titteli marraskuussa 2014 vajaa 3-vuoden iässä! Ja viime vuonnakin SM-kisoissa tämä pari nähtiin. Värin vuoksi Lilli tuskin näyttelytulosta saa, jonka takia varjovalion titteli. Huippuluonteinen, ihana pienisuuri koira väristä huolimatta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti