perjantai 6. toukokuuta 2011

Blogin päivittäminen on ollut tässä hetken aikaa enemmän ja vähemmän "jäässä", syynä yksinkertaisesti ajanpuute. Koko tämä kevät on ollu ihan älyttömän kiireistä koulussa. Ollaan menty semmosta kolme koetta/viikko tahtia ja siinä sivussa tehty pari tutkielmaa ja esitelmää ja vielä yrittäjyysluokan lehti. Siinä on meinannu muutaman kerran kilahtaa ite kullakin, ja suurimmaksi osaksi oon joutunu jopa harrastuksia jättämään välistä näitten koulukiireitten takia. Sitten jos on joku ilta ollu "vapaata" kouluhommista niin oon menny mielummin kerranki aikasemmin nukkumaan blogin päivittämisen sijaan.

Se niistä saarnoista, nyt on sitte kaikki peruskoulun kokeet ja esitelmät vihdoin ja viimein paketissa! Voi tätä tunnetta, on niin vapautunut olo ku kokoajan ei tarvi miettiä listaa päässä tekemättömistä tehtävistä.

Ikäänkuin palkinnoksi tästä aherruksesta lähdetään nyt sitten sunnuntaina luokkamme kanssa kahdeksi viikoksi Amerikkaan, tarkemmin ottaen Florid
aan; Orlandoon ja Miamiin. Varmasti ikimuistoinen reissu tulossa, ja on tätä ootettukki ja tehty paljon töitä! Mikä oiskaan parempi päätös peruskoululle


Sitten niihin itse koiratouhuiluihin.

Maaliskuussa tehtiin shelttiporukan kanssa bussiretki shelttierkkariin Paimioon. Minulla mukana oli Piku, joka esiintyi tosi nätisti saaden ERIN mutta ilman sijoitusta. Tosi tyytyväinen oon silti, koska tiukalta tuomarilta ei kovin herkästi punaista nauhaa saanut. Kiva päivä näyttelyssä tuli vietettyä, ja yhteensä viikonlopun aikana tuli bussissa istuttua vajaat 1500 kilometriä.

Seuraavat näyttelyt Pikulla ovat Äänekoski ja Viitasaari, jonne se lähtee Ainin ja Tiinan kanssa kun itse olen siellä reissun päällä. Ikinä sitä ei kukaan muu ole esittänyt mutta on se niin reipas koira että en usko siinä olevan minkäänlaista ongelmaa. Pääsee kuitenkin niin tuttujen ihmisten matkaan :)


Sitten seuraavina ovat varmaan Haukipudas, Rovaniemi, Kokkola, Oulu... Päästään oikein kunnolla sertijahtiin ;)

Tulevana kesänä päästään sitten reenaamaan agilityä ihan kunnolla, kun päästiin molempien kanssa ryhmiin. Haukkiksella tulenkin sitten viettämään kolme peräkkäistä päivää, kun tiistai-iltana meillä on Pikun kans toko, keskiviikko-iltana Nitan ja Pikun agi ja torstai-iltana minun ja Iinan koulutus. Tylsää ei siis todellakaan tule olemaan, kun tähän lisätään vielä viikonloppujen kisat ja näyttelyt. Innolla jo odotan tulevaa! :)


Juoksuvyön saamisen myötä koirat on päässy kunnon kohotuskuurille, ja oon ihan jääny lenkkeilyyn koukkuun. Pikulla ei oo kunnossa mitään "ongelmaa" ollutkaan, mutta Nitassa huomaa ihan valtavan eron. Ylimääräiset kilot ovat karisseet pois ja tulleet takaisin lihasten muodossa. Kyllä nyt kelpaa tehdä paluu agibaanalle!

Siinäpä tiivistettynä tapahtunutta, varmasti unohdin puolet mutta lisäilen sitä myötä lisää kun muistuu mieleen. Nyt kun kouluhommat ovat ohi, LUPAAN että tiivistän bloggailutahtia :)

Nyt siis blogi hiljenee taas pariksi viikoksi, mutta sen jälkeen palaillaankin Floridakuvien ja näyttelytulosten muodossa =)

1 kommentti:

  1. Olipa kiva lukea kuulumisia teidän suunnalta :) Itsekin muistan, miten kiireistä 9.luokan kevät oli. Mutta voi sitä ihanaa tunnetta, kun kaikki kokeet ym. projektit oli vihdoin paketissa ja sai vain alkaa odottaa peruskoulun viimeistä päivää ja kesäloman alkamista. Sinun peruskoulusi saakiin ikimuistoisen päätöksen! Paljon paremmin ei voisi oppivelvollisuuttaan päättää! Oon ehkä vähän kade :P Oikein ihanaa, nautinnollista ja ikimuistoista reissua Jenkkilään! Minä ainakin sitten odottelen reissukuulumisia ja etenkin kuvia! Tsemppiä Pikulle näyttelyihin! :)

    VastaaPoista