torstai 5. elokuuta 2010

Blogivaihdos ja lauma jälleen täysilukuinen :)

Eilinen sadepäivä menikin sitten kokonaisuudessaan uuden blogin uurastamisen parissa, nyt alkaa olla jo pientä viilausta vaille valmis :) Virheitä varmasti löytyy, sillä osa teksteistä kirjoitettu kahteen kertaan kun ekalla kerralla unohdin painaa tallennusnappia ::: D

Tähän blogiin kuitenkin siirryin monista syistä, vahvinpana varmaankin se että tästä saa samalla "kotisivut" eli koirien ja omani esittelysivut jne. tuonne ylös omiin palkkeihin. Sinne jatkossa lisään myös koirien sivuille tulo
kset.. tms.

Sitten niitä kuulumisia. Oulu KV:ssä pyörähdettiin 11.7. Pikun kanssa, Tuloksena 2 KP. Arvostelu lisätty Pikun sivulle, mutta epäselvän käsialan takia arvostelua ei ole vielä suomennettu ja varmasti tuossakin tekstissä virheitä. (vasemmalla oleva kuva (c) Anni Hautala, kiitos kuvasta!)

Nita kotiutui myös piitkältä mammalomaltaan tiistaina, pentujensa lähdettyä valloittamaan maailmaa. Mammalomalainen taistelee tällähetkellä kohtutulehduksen armoilla, menossa antibioottikuuri ja parempaan päin mennään :) Raukkapieni ihan karvaton ja laiha, pojat syöny ihan tyhjäksi. Nyt alkaakin sitten kunnon lihotus ja kunnonkohennus kuuri :)

Kemin kisoihin kerkesin Nitan kanssa ilmottautua, mutta nyt sairasloman takia jouduin ne perumaan. Kisaamisen aloitamme varmaan syys-lokakuussa tai sitten vasta alkuvuodesta. Aika näyttää.

Oikealla olevassa kuvassa Nitan kolme jälkeläistä
♥ Vasemmalta Dash'ing Joyful Jackson, Dash'ing Jolly Jumpper ja Dash'ing Junior Jinx :)4 kommenttia:

 1. Kiva uusi blogi teikäläisellä:) Todella hyviä esittelykuvia Nitasta ja Pikusta.

  Onnea myös Pikun upeista näyttelysaavutuksia. Sekä pikaista palautumista Nitalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuulikki! Joskus noista 'turhista räpsyistä' on hyötyäkin ;)

  Onhan tuo Pikun näyttelyura alkanut kyllä enemmän kuin mahtavasti, toivottavasti sama linja jatkuu pentuluokan ulkopuolellakin :)

  Terkut välitetty Nitalle, paranemaan päin jo ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiva ja raikkaa värinen tämä teidän uusi blogi. Kivat kuvat koirista tuolla sivussa.

  Toivottavasti Nita on jo paremmassa kunnossa! Sofikin oli pentujen jälkeen hirveän laiha ja kalju. Aika kauan aikaa siinä meni, ennen kuin se oli jälleen entisen näköinen. Pikaista paranemista Nitalle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Itekki tykkään ku vähän vaihtelua värimaailmaan :)

  Parempaan päin ollaan menossa. Kuumetta ei oo ollu enää ja antibioottiki loppuu huomenna :) Siihen on varauduttu että aikaa menee saaha kunnon turkki, mutta eipähän radalla ainakaan vauhtia hiasta, ja ku ei näyttelyitä oo nyt tässä lähiaikoina tiedossa... :)

  Nyt vaan kuntokuuri alkakoon ja kohta ollaan taas virallisesti kisakunnossa! :)

  VastaaPoista