perjantai 20. elokuuta 2010

Kuvapäivitystä

Käytiin Iinan ja koirien kanssa tänään Vihiluodon torpalla kuvailemassa koiria. Melkein kaikki koirien yksityiskuvat meni pipariksi ku vasta lopussa löydettiin hyvä kuvauspaikka, ja kun kyyti tuli ei enää keretty uusia yksityiskuvia ottamaan. Ens kerralla sitten viisaampina ;)

Joitakin kivoja kuvia kuitenkin saatiin räpsittyä, niitä voit käydä katsomassa täältä :)

Nitan ilmoitin juuri KAS:sin kisoihin molemmille päiville, ja Kemissäkin pyörähdämme enskuun alussa. Kahdeksan starttia siis tiedossa :)

Pikun kanssa pyörähdämme syyskuussa Porvoossa näyttelemässä, aika avata "virallinen " näyttelyura :)4 kommenttia:

 1. Siis tosi upeita poseerauskuvia. Tunnistan paikan, sillä kävin keväällä juuri samoilla seuduilla. Myös ne kivet siinä laiturityömaan reunalla ovat hyviä poseerauskuvakäyttöä ajatellen... jaa liekö venelaituri jo valmis?
  FB:ssä jo sinua kehoitettiinkin lähettämään kuvia Sheltti-lehteen täytekuviksi. Myös OKK:n jäsenlehteen voit kuvia laittaa : )
  Tuossa alimmaisessa kuvassa Luka kyllä varastaa heti huomion, ei mahda mitään ; )

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kuvauspaikkojahan ois ollu vaikka muille jakaa mutta jälkiviisaina älyttiin kattoa valon suuntaa vasta viimesissä kuvissa, joten kaikki alkupään kuvat suoraan roskakoriin... Ens kerralla suoraan sinne kivetysten/hiekkakasojen päälle suoraan :)

  Laitoin sekä shelttilehteen että koirkerholaiseen kuvia, saas nähä meneekö kumpaankaan, kun shelttilehden deadline ollu jo heinäkuussa...

  ja näinhän se on, Luka on vaan niin ihana ettei voi olla varastamatta huomiota <3 niissä kuvissa missä se maltto pysyä paikallaan ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniita kuvia! Kauniita ovat mallit ja kuvauspaikka upea! Noita kyllä kelpaisi katsella lehdessäkin!

  VastaaPoista