tiistai 21. syyskuuta 2010

päivitykset laa-haaaaTaasen piiiitkältä aikaväliltä kuulumiset kertomatta, kun yksinkertaisesti on ollut niin hirveää kiirettä koulun kanssa. Kokeita kokeiden perään -,- Nytkin huomiseksi esitelmä tehtävänä mutta jospa sitä "äkkiä" kerkeisi pika kelauksella kuulumiset kertoa :)

Kahdeksan kuukauden kestänyt pitkä agilitytauko "katkaistiin" KAS:sin elokuun kisoissa virpiniemessä. Tulostasossa ei tosiaankaan ole kehumista= 4 x HYL. Kisoissa sai tosiaankin huomata että kisataukoa oli ollut, ja opeteltiin taas että mitä siellä radalla pitikään tehdä... Ainakin siltä se vaikutti, kun korvat tuntuivat olevan hukassa.

Kisaturneeta jatkettiin sitten seuraavana viikonloppuna Torniossa, kolmen startin verran ja ilmeisesti viikon sisällä oli Nitan päähän palautunut agilityn salat :) Tuloksina hylky (unohdin radan ja hyppäsi ylimääräisen esteen, muuten huippu rata! , Vitonen (putkelta kielto) ja viimeiseltä radalta se hemmetin kontakti virhe!!!!! niitä ei ollakkaan treenattu yhtään, ei yhtään...

Mutta kaiken kaikkiaan meillä on lähtenyt agi sujumaan tosi kivasti, ja vauhtiakin ollaan saatu lisää :)

Tornion kisaradat nähtävissä täällä, täällä ja täällä :)

Sitten näyttely puolenkin kuulumisia. Hyppäsin Pikun kanssa Ainin ja Tiinan kyytiin ja ajelimme mutkan Porvoossa. Matkan päämääränähän oli Porvoon näyttely, joka oli samalla Pikun ensimmäinen virallinen näyttely pentuluokkaa lukuunottamatta. Ja olisiko se voinut paremmin alkaakkaan! Tuloksena tiukalta tuomarilta ERI ja junnuluokan VOITTO (n. 15:sta koirasta!!) ja loppujen lopuksi PN4! Samalla Pikseli oli myös ROP- juniori ja olisimme päässeet epäviralliseen Royal Caninin BIS-Juniori kisaan mutta koska pitkä matka oli edessä jätimme sen väliin.

Tälle vuodelle myös mahdollisesti tiedossa vielä ainakin Jyväskylän näyttely marraskuussa, ja voittajaa vielä mietitään, kauheasti himoitsisi lähtä... :)

1 kommentti: