lauantai 2. helmikuuta 2013

kroolaamassa

Näitä extemporei-reissuja on nyt näköjään liikkeellä ja tänä aamuna hoksattiin että lähetäämpä käyttämään koiria koirauimalassa. Koirillekkin jotain kivaa aktiviteettiä kun ei tuolla räntäsateessa huvita kovin ulkoilla..

Piku uiskenteli kun vanha tekijä, vaikka kerran vain tätä ennen käynyt uimassa - ensin mentiin pelastusliivit päällä mutta loppuaika uiskenneltiin jo ilman. Vähän aina jänskätti sinne veteen lähteä mutta lopussa Piku haki jopa palloa innoissaan, ja ilman uittajaa. Luulempa että Piku vois alkaa uimaan ihan luonnonvesissäkin.

Nitalle tämä oli ihan eka kerta ja toista jännitti niin paljon. Ensin veteen mentäessä totaalisesti jarrut pohjaan ja sitten kun lähdettiin uimaan niin Nita kroolasi ihan täysillä ja hätäsesti yritti joka reunasta nousta altaasta pois. Sitten pidettiin pientä taukoa ja annettiin hengityksen tasaantua ja koiran rauhoittua, ja käytiin vielä useampi kierros, kokoajan uittajan kanssa. Joka kerta mentiin vaan paremmin ja lopussa Nita osas uida jo melko rauhallisesti.

Aletaan kyllä ehdottomasti käymään uimalassa useamminkin, ja ajateltiin ostaa ainakin Nitalle omat pelastusliivit luonnonvesiä ajatellen. Piku varmaan menee ilman. Uskon että tämä tekee koiran kropalle hyvää, etenkin Nitan kropalle joka tahtoo mennä niin herkästi jumiin. Nyt koirat on maanneet illan reporankana lattialla ja huomenna olis tarkotus hieroa ne läpi..

Alla vielä todistusaineistoa uintireissusta, 8vee pikkusisko toimi kuvaajana ja kuvat näköjään kovin Piku-painotteisia.. Harmi kun Nitasta ei saatu "kunnon uintikuvaa". Ehkä ensikerralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti