lauantai 2. helmikuuta 2013

tokoepiksissä

Päätettiin aika extemporei lähteä Pikun kans torstaina OKK:n järjestämiin tokoepiksiin, tsekkaamaan vähän tilannetta missä mennään. Meillä on nyt talven aikana jääny monet tokotreenit väliin mun töitten takia eikä ennen tätäkään ehditty treenaamaan mun koeviikon takia, mutta sitä suuremmalla syyllä en voi olla ku supertyytyväinen Pikseliin!

Luoksepäästävyys 10 

Paikalla makaaminen 10 

Seuraaminen kytkettynä 9 - yhdessä käännöksessä jäi hieman taakse, ja seuraava perursasento vino.

Seuraaminen taluttimetta 9 - kokonaisuudessaan paljon parempi kuin hihnan kanssa, piste lähti lopun vinosta perusasennosta.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 - se oli perfekto!

Luoksetulo 9 - Piku lähti vaudilla kohti, mutta kävi kääntymässä vähän turhan kaukana ja tuli sitten vähän vinoon perusasentoon. 

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5 - Vinoa loppuasentoa lukuunottamatta tosi hyvä.

Estehyppy 8 - Hyppäsi esteen taakse hyvin ja pysähtyi, mutta otti muutaman askeleen kun olin tulossa vierelle.

Kokonaisvaikutus 10 - Tuomari sanoi että kokonaisuudessaan tosi mahtavan näköistä menoa, ja tekemistä oli ilo katsoa kun koira on niin innoissaan mukana.

= 186 /200p (ois ykköstulos!) ja sij. 1./6 =)

Tästä sai kyllä taas niin paljon lisäintoa treenaamiseen ja nyt tiedetään taas tarkalleen mitä treenata. Tehotreeniin otetaan nyt perusasento, joka täytyy saada suoraksi eikä vain sinnepäin. Samoin Luoksetuloa treenataan niin että se on pomminvarma, ja hyppy hiotaan namialustalla kuntoon. Parannuksena hyppyyn oli se ettei Piku enää hauku sen yhteydessä!

Seuraamistakin täytyy treenata, mutta olen huomannut että mitä itsevarmemmin minä kävelen, sen paremmin Pikukin tulee. Edistäminen täytyy saada kokonaan pois, ja hihnassa treenaamista täytyy harjoitella.

Tässäpä sitä on taas tekemistä! Ois ihan älytön kipinä lähteä virallisiin tokokokeisiin mutta kun niitä ei oikein tahdo olla =( Maaliskuunkaan OKK:n tokokokeeseen en pääse.

Agitreeneissä viimeviikolla

2 kommenttia: