lauantai 12. tammikuuta 2013

Hengissä ollaan!

Vaikkei tällä päivitystahdilla siltä näytäkkään..

Kiireisestä syksystä ja jouluhössötyksistä selvitty kunnialla, kaikki lomat ja viikonloput Joulua myöten oltu töissä, joten nyt olisi jo ehkä aika pienentää vaihdetta! Koulussa kiirettä riittää, mm. lähestyvän työharjoittelun, wanhojentanssien ja kirjoitusten myötä mutta unohdettakoon ne hetkeksi ;-)

Koiratreeneissä on kuljettu läpi syksyn, ja täytyy sanoa että ne on ollu niitä viikon parhaita hetkiä kaiken kiireen keskellä! Nita on ollu treenitauolla, ja on keskittyny Pikun treenaamiseen 110 prosenttisesti, ja huomaa kyllä että se on tuottanut tulosta. llmotan sen nyt vihdoin ekoihin kisoihin helmikuun alkuun, eri asia päästäänkö osallistumaan koska juoksujen pitäs alkaa aikalailla viimestään niihin aikoihin. Ja sitte tulee taas taukoa.. Samoin Pikselin kans on kuljettu tokossa läpi syksyn ja talven ja se olis kisavalmis koira muttaku niitä kisoja on niin älyttömän harvoin. Maaliskuun tokokoe ois seuraava näillä korkeuksilla, mutta silloinkin Piku varmasti jo juoksee. Jokatapauksessa, mahdollisen mammaloman jälkeen aletaan Pikun kanssa kisaamaan sekä agissa että tokossa, se on varma! Niin kauan tätä kisauran alotusta oon aina erinäisistä syistä lykänny =D

Adele alias Tiitu on ollu meillä aina välillä yökylässä ja ollaan käyty sitä Pudiksella kattomassa. Nyt se on taas ollu toista viikkoa käytöskoulussa ja kyllä siitä on ihan koira tullu! Käytiin maanantaina Muhoksella nätötreeneissä sen kans ja olin niin positiivisesti yllättynyt sen käytökseen. En oo ikinä nähny sen kulkevan missään niin hyvin, ku se on vieläki niin pentu! ainoana epävarmuus pöydällä, mutta siitäkään ei voi päästä yli kuin treenaamalla.

Nätötreenien perusteella oon hyvillä mielin lähdössä huomenna Kajaanin näytelmiin, mutta siellä on taas eri halli ja erilainen alusta, joten saapa nähdä kuinka käy!

Tulipa harvinaisen sekava teksti, mutta sen siitä saa ku pitää niin pitkän päivitystauon. NYT koitan taas skarpata ja kirjottaa tänne asian kerrallaan.. eli huomenna, viimestään maanantaina tulossa päivitystä kuin siellä kaijjaanissa kävi.. ;-)

Koirakylpylä Vesipedossa uiskentelemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti